Vinst på Klubbmästerskapet!

Idag var det dags för  Noragyttorpsfiskeklubbs km i trollingfiske. Norasjön var dagens tävlingsvatten. Idag ville Elsa följa med på tävlingen, roligt när barnen tycker det är kul med fiske. Tävlingsreglerna går till så att vi mäter alla fiskar på en måttplanka sen fotograferar vi fisken så längden syns tydligt. Efter det släpper vi tillbaka för ett hållbart fiske i framtiden. Norasjön bjöd upp till ett riktigt blåsväder idag, det var svårfiskat i den hårda vinden. Ytspöna gav dåligt med fisk,så dom plockade jag upp och satsade bara på djupriggsfisket för att få bättre precision. När jag följde en djupkant där det ligger en stor risvase började det nappa bra.Scatter  Rap Minnow nära botten gav utdelning. Elsa drillade upp en fin borre som blev nytt pb 39 cm

Nästa fisk att nappa blev en till borre på 43cm

När tävlingstiden var slut kunde vi räkna in 6 st godk gösar, 3 st godk abborrar, 1 st godk gädda. Det räckte till seger i klubbmästerskapet. Trevlig fiskehelg Henrik.

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren