Grov gös via Stormjigg!

Nyligen hade jag en guidning på abborre samt gös, och bra gick det! Vi drog abborrar och gös via jiggfisket, men det pelagiska prickskyttet efter grov gös gav den bästa fisken!

20160704_173943 RPGNyligen hade jag lite gäster i Quintrexbåten på pelagiskt prickskytte, och bra gick det! Vi började dock med jiggfiske efter abborren, och fick även lite abborre även om dom var ganska kinkiga. På vissa platser var det mycket betesfisk samlade, och där kändes fisket hetast, men vi hade även enstaka hugg på platser där det var ”tomt” på betesfisk. På eftermiddagen efter lunchen bytte vi taktik och gick över på pelagiskt prickskytte efter större gös, och fick även en fin sådan på ca 4-5 meters djup där vi hade 15 meter vatten ner till botten. Dock hittade vi fisken först på ca 9 meters djup, men fick den att stiga 4-5 meter före att den bestämt inhalerade hela jiggen djup in i munnen! Jag har fiskat i flera år nu med Storm Ultra Eel 40 gr (jiggen som gav dagens fisk), och återigen fiskade den jiggen bra då gösen inte tvekade att ta jiggen medans gösarna ratade allt annat! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och kanske vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer