Bra gäddfiske via Blue Fox Lucius!

Nyligen hade jag en guidning på gädda, och bra gick det! Vi körde först lite vertikalfiske efter gös, men gäddorna nappade klart bättre via spinnfisket då lufttrycket sjönk..

20160804_112801Nyligen hade jag lite gäster i båten på gädda och gösfiske, och via vertikalfisket så drog vi en hyfsat snabb gös, men sen blev det ett ganska trögt vertikalfiske (mycket pga lufttrycksfallet)! Vädret var helt klart mer lämpat åt gäddfiske kände jag ganska snabbt, och ganska snart så valde vi att byta taktik till spinnfiske efter gädda istället. Helt klart var detta ett bra beslut då vi drog 19 ganska snabba gäddor samt missade även en hel drös gäddor via våra fina Blue Fox Lucius skeddrag som kändes stekheta. Trots tidigt augustifiske så nappade det mycket bra kände jag, och utan tvekan hade vi alla gånger ca 35 kontakter med fisk den här dagen vilket verkligen är kanonbra för att vara i början av tröga månaden augusti! Gäddorna bet bra, och bäst fiske hade vi på platser där vinden låg på, men vi hittade även en kant med lä där det nappade mycket bra (speciellt en fläck med mycket sjögräs)! Gösen hittade vi på mellan 10-12 meter vatten, men dom var som sagt tjuriga till skillnad mot gäddorna som bet bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och kanske vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer