Gäddfiske blev supersize gös

Var ute i dag på en gös sjö för att vertikala gädda jag fiskade av djupkanter som låg på mellan 5 och 10m som jag vet att gäddfiskare brukar fiska av och få fina gäddor. Men det var inga gäddor hemma där i dag men gott om gös var det istället, jag fick 4st över 85cm med topp på 90cm. Betet för dagen var Storm superu shad 5″ Fungerar tydligen också väldigt bra till lite mer aktiva sommar gösar, till vertikalfisket efter gädda har det betet blivit en av mina favoriter. jag fick se en häftig sekvens ifrån panoptix givaren idag, när jag hade fiskat i ca en halv minut på en stor fisk då ser jag att det kommer in en fisk till ca 5meter från sidan i full fart mot mitt bete som den stora fisken tittar på, fisken som kommer in hugger mitt bete i full fart och upp kommer det en liten gös som är mindre än ett halv kilo, kvar står den stora fisken därnere men simmar nu i iväg när jag släpper ner betet igen. Den lilla fisken var inte rädd om livet när den tog mitt bete, jag gissar på att den stora fisken som jag fiskade på var över 8kg16-08-01

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander