Kul vertikalfiske för kunderna!

Nyligen hade jag Leffe, tjejen och hans svärmor i båten på ett bokat gösfiske, och bra gick det! Vi drog gädda, abborre och gösar via vertikalfiske runt grunden och efter kanterna..

20160709_143514_resized RPGNyligen hade jag en guidning med lite familjemedlemmar, och bra gick det! vi fiskade mest vertikalfiske, och drog även gösar, abborrar och gädda via jiggarna. Bäst fiske hade vi på en platå där vi hittade fisken på ca 10 meters djup, men även på grundare platser där vi även hittade en hel del betesfisk. Damerna fiskade bra (även fiskeproffset Leffe såklart), men damerna som inte hade fått gös tidigare skötte sig exemplariskt (se bild) och landade även flera fina fiskar! Kul var också att efter guidningen så har dom varit ut flera gånger själva och landat ännu mer gös, så fisketuren gav verkligen mersmak för tjejerna! Storm Ultra Eel fiskade som vanligt jättebra, och bästa färgen var en silver/blå variant! Spöna som vi använder är supersköna Shimano Speedmaster samt Shimano Yasei vilka jag varmt kan rekomendera! Rullen är såklart en lågprofilare från Shimano i dom mindre storlekarna! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer