Rapala Shadow Rap gav 4 arter!

Nyligen hade jag en guidning med stammisen Adam på ett kul mixfiske, och bra gick det med en ovanlig asp, gädda, gös och abborre landat!

20160710_180314Nyligen hade jag Adam i båten på ett mixfiske (s.k ”lite allt möjligtfiske”), och bra gick det! Fisket var dock ganska trögt i värmen, men vi kämpade på med framförallt djupt spinnfiske efter gädda vilket även gav fisk (tunga jiggskallar). Det blev en drös gäddor landade, men även en ovanlig asp (se bild), gös samt även senare en abborre via jiggfisket och trollingen! Inte ofta vi drar alla fyra arterna samma dag, men idag blev det så även om fisken tjurade lite i värmen! Dagens bete var en liten ”snickers”, dvs den superfina Rapala Shadow Rap (se bild – grund och djupgående modellerna) vilken även gav samtliga arter för oss! Shadow Rap är en grymt fin wobbler som man kan trolla, jerka, spinnfiska etc, och bra levererar den överallt upplever jag! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och kanske vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer