Projekt Storabborre 2016. Tung abborre från Paradiset!

Projekt Storabborre 2016

Projektets tyngsta abbborre har skådat dagens ljus!

Mattias ”Matjord” Åström slog till med en riktigt fin fisk på 1590 gram vid senaste besöket i sjön Paradiset. Därmed går han till topps i statistiken sen projektet startade förra året. Dessutom var det personligt rekord med några hekto. Själv fick jag nöja mig med en ”statistikabborre” strax över kilot. Med på denna tur var även fiskeguide och även Rapala Proguide Ove Johansson och även han lyckades med en fin borre som tyvärr inte riktigt nådde upp till gränsen. Men fin var den ändå. Projektet rullar på bättre än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Sånt är kul, men det ligger också mycket arbete bakom. Inget är gratis! Skitfiske!

IMG_0285

IMG_3297

IMG_3287

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Länk till Normarks Produktkatalog 2016

Tidigare inlägg Projekt Storabborre 2016
Revanch i Paradiset!
Backslag i Paradiset!
Återbesök i Stenbrottet!
En annan del av Paradiset!
Himmelska höjder i Paradiset!
Hett fiske i Paradiset!
Myteri på båten, del 2
Myteri på båten, del 1
Stenbrottet levererar igen!
Full fart på Semlegrundet!
Matkoma i Den lilla abborrsjön!
Back to Paradise!

Premiär i Paradiset!

Projekt Storabborre lever vidare!

Tips på grymma spinnutrustningar från Shimano
En av favoriterna är en underskön spinnutrustning bestående av en Shimano Metanium 101 XG tillsammans med ett Shimano Zodias 166ML, 6,6 fot. En fantastisk kombo i absolut världsklass! No overruns, what so ever!

En annan utrustning jag fiskar mycket med är en kombo av en Shimano Sustein 2500-rulle tillsammans med ett Shimano Sustain 5-15 grams spö 6,10 fot långt. En både
estetisk och superkänslig kombination i svart och silver.

För lite tyngre fiske med vikter från 15 gram använder jag ett Shimano Yasei White 7-28 gram 8 fot långt med en Shimano Stradic 2500 C14+.

En Creme De Lux-kombo som är riktigt roligt att drilla fisk på. Shimano Stella 1000FI tillsammans med ett Shimano Yasei White Perch. Fjäderlätt och hyperkänslig kombo i världsklass

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide