Revansch i Paradiset!

IMG_3281

Projekt Storabborre 2016

Revansch i Paradiset!

Skam den som ger sig! En dag på jobbet och därefter direkt en fridag. Självklart blev det en tur till Paradiset där jag sett många stora fiskar vid ett nytt ställe jag kallar för ”Passagen”. Efter rte dagars hård satsning i förra veckan med klent resultat var det nu äntligen dags för huggsexa.  Tyngsta abborrarna vägde in på 1050, 1100, 1280 och 1400 gram. Dessutom var det på ett par riktigt feta borrar som avgick med segern. En riktigt tjockis till borre gick i ytan några cm från håven. Det var inte kul! Det hördes nog rätt långt i trakten att det inte det var så populärt från min sida. Nu får man bara hoppas att fisken är kvar på samma ställe vid nästa besök i sjön. Tyvärr har ju betesfisken en otrevlig förmåga att flytta på sig allteftersom väder och vind växlar och då följer ju tyvärr borrarna med. Men det är lite av tjusningen  med allt fiske att det inte får vara för lätt att lyckas. När man väl gör det blir det desto roligare istället.

IMG_3283

IMG_3282    IMG_3270

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Normarks Produktkatalog 2016

Tidigare inlägg Projekt Storabborre 2016
Backslag i Paradiset!
En annan del av Paradiset!
Himmelska höjder i Paradiset!
Hett fiske i Paradiset!
Myteri på båten, del 2
Myteri på båten, del 1
Stenbrottet levererar igen!
Full fart på Semlegrundet!
Matkoma i Den lilla abborrsjön!
Back to Paradise!

Premiär i Paradiset!

Projekt Storabborre lever vidare!

Tips på grymma spinnutrustningar från Shimano
En av favoriterna är en underskön spinnutrustning bestående av en Shimano Metanium 101 XG tillsammans med ett Shimano Zodias 166ML, 6,6 fot. En fantastisk kombo i absolut världsklass! No overruns, what so ever!

En annan utrustning jag fiskar mycket med är en kombo av en Shimano Sustein 2500-rulle tillsammans med ett Shimano Sustain 5-15 grams spö 6,10 fot långt. En både
estetisk och superkänslig kombination i svart och silver.

För lite tyngre fiske med vikter från 15 gram använder jag ett Shimano Yasei White 7-28 gram 8 fot långt med en Shimano Stradic 2500 C14+.

En Creme De Lux-kombo som är riktigt roligt att drilla fisk på. Shimano Stella 1000FI tillsammans med ett Shimano Yasei White Perch. Fjäderlätt och hyperkänslig kombo i världsklass

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide