Stora beten stora fiskar och rosa jigg

I många fall så stämmer det och vissa gånger stämmer det inte alls. Men just nu fungerar det bäst med stora spinnerbaits med jigg i den sjön jag lägger mest tid på.

I helgen körde jag ett fiskepass på min favoritsjö och testade lite olika beten men det de fattade tycke för va samma bete som jag fiskade med förra helgen, ett spinnerbait som tyvärr inte finns på marknaden. På den satte jag en av Storms nya jiggar som kommer 2017 So-Run Joker Shad. Jag utmanade min feminina sidan och körde med en rosa (namnet på färgen är Electric chicken) Det var färgen för dagen och det dröjde inte länge (första kastet ?) innan den första borren högg. Sen blev det några till innan det knackade till rejält i mitt nya Zodiasspö och vi kunde håva en 45 cm borre. Tyvärr så glömde vi väga den utan den fick lungt simma tillbaka in gömslet i bland allt sjögräs. Fick sedan några till bl.a. en 43 cm totalt 13 abborrar ingen under 36 cm
<’)))))><



Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström