Storm Split Tail ÄR het!

Då jag kom i kontakt med Storm Split Tail nu i våras så fick jag genast en bra känsla för betet! Nu har jag fiskat den privat och med kunder en hel del, och kan intyga att den ÄR het!

split tailStorm Seeker Shad (ett annat bete) är ett bete som jag gillat från första stund då jag först av alla fick testfiska betet för en himla massa år sedan, och nu har ett nytt superhett bete blivit en favorit ibland mina boxar, och det är Storm plit Tail som är ett superintressant och hett bete! På livefisket med FishEco i våras så fiskade betet mycket bra i Blekinge, men den har även visat sig fiska riktigt bra på mina hemmavatten också (både söt och saltvatten) vilket är glädjande! Vi har nästan varje gång det varit trögt fiske, fått bra eller väldigt bra med denna på mina fiskeguidningar samt även på mitt privata fiske! Split Tail är ett tailbete, och bäst fiske har vi haft på grunt vatten då den inte går så djupt. Färgerna har heller inte spelat så stor roll, utan fisken verkar attraheras av formen och gången på betet känner jag! Dessutom har den rasselkulor i kroppen vilket verkar reta fisken till hugg! Man kan fiska den på flera sätt, själv har vi fiskat den antingen genom att bara veva den sakta monotont eller genom att veva lite fortare och göra vevstop (ibland långa vevstop)! Jag har inte provat den på trolling ännu, men i höst ska jag försöka få tid till detta som också måste vara hett!? Kul är att duktiga killar som Holgersson, Jan O från FishEco etc.. även dom har gått igång ordentligt på Split Tail! Ut och fiska med er nu, ”skitfiske” på er (som man säger)!! :-)

Ps. Här har ni mer info och bilder (mina kunder med nya personbästa) på Storm Split Tail gäddor från nu i sommar: http://www.rapalaproguide.se/2016/07/fina-kundrekord-igen/

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

 

Comments

Kommentarer