Vibrax räddade dagen! 

Gäddfiskepass stod på schemat, tyvärr ville inte vädergudarna samma sak. Hård västvind gjorde att gäddorna var utblåsta på djupet. Försökte komma åt med tyngre beten vilket resulterar i att en mega harr nappar! Harr i denna sjö? Tyvärr kliver Fisken av precis när han visat sin storlek vid stranden. Tidigare år har jag landat mkt stor gädda och abborre men aldrig haft kontakt med Harr. Byter bete till en klassiker, Vibrax i storlek 3. Bara efter ett par kast hugger en ny hyfsad harr som vägs till 1,3kg. Följande timma har jag fint fiske med hög snittvikt. Minsta på 1000gram och 50cm precis. 

Vibrax Rött och koppar i storlek 3 var dagens melodi.  

Glöm inte bort att ha med spinnare på nästa tur. Enkel att fiska i alla väder. 

Nu blir vinterns isfiske ännu intressantare när detta vatten visade sig ha sådan potential på Harr också! 

Mvh//Ingemar Olsson 

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson