Höstfiske med livliga beten

Vi fick uppleva ett Helt Fantastiskt fiske i strålande höstväder. Dubbel och trippelhugg avlöste varandra. Bäst var beten med mkt liv och rörelse i. Skarpa färger på Olika scatter rap är alltid säkra kort på hösten. Klart bästa vattenskikt att fiska i var 6-12m över de djupaste delarna av denna insjö. Vattnet kyls av snabbt nu, så mitt tips är att fiska av de djupa områdena mitt på dagen och helst i solsken. Detta är Klart säkraste receptet för mig i Norrlands insjöar. 
Vi avslutade dagen med att kompisen fick drilla in sitt pb på öring, med dimman hack i häl. En grym fight där fisken på 4000gram rusade iväg med drygt 100m lina från Tekota rullen. Såna här tillfällen är det tryggt med ett mjukt och stabilt bromspaket. 

Mvh Ingemar 

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson