Bästa födelsedagspresenten!

Igår så fyllde min kompis Rikard år och han ville mer än gärna följa med ut och fiska abborre. Till skillnad mot förra helgen så behövde man inte leta länge innan vi hittade fina abborrar. Rikard han inte kasta många kast innan han hakade på en riktigt fin borre på en jigg vilket skulle innebära ett nytt PB på 1,36 kg. Grattis Rikard i dubbel bemärkelse!! Abborrarna va på hugget för inom ett par kast hade vi ännu en fin på 1.13 kg och några som låg precis under kilot. Sen började gäddorna blanda sig i leken då försvann abborrarna. Vi gjorde en liten förflyttning och fick ytterligare några fina borrar största 1,12 och samma historia upprepade sig igen, gäddorna började hugga och då försvann abborrarna. Sen när nordanvinden drog igång då dog fisket helt. Som vanligt så är det stora beten som gäller och jag fiskade med ett gammalt spinnerbait från Rapala med en vit So-Run Joker Shad, grym kombo. 

<’)))))))><

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström