Kul gäddfiske med barnen!

”Nyligen” tag vi ett kortare gäddpass, och bra gick det med flera fina gäddor landade! Jag hade sonen Wilmer med, och även han drog 2 gäddor (med lite hjälp)!

20160820_142512-rpg”Nyligen” körde vi ett kortare gäddpass då fiskesuget var stort, och bra gick det! Vi drog ett gäng gäddor, och kul var att även Wilmer 6 år fick drilla fisk (2 gäddor) i sällskap med duktiga gäddproffset Allan Madsen. Vi började fisket i ”heta grytan”, och ganska snart hade vi dagens första fisk landad trots sol och svaga vindar! Vid sommarfiske så föredrar jag dock busväder, men det nappade helt okey kände vi alla tre trots finväder! Beten som gav fisk var suveräna Rapala X-Rap Jointed Shad, men även Rapala BX Walking Minnow som är ett superintressant bete då den wobblar superfint i långsamt tempo precis under ytan, vilket ger grymt trevliga hugg med ofta ett skönt hopp som följd! Wobblern är hyfsat liten (en ”snickers” skulle man kunna säga), men man kastar den förvånansvärt långt! Generellt tog vi all fisk grunt, men vi hade även fisk på 4-5 meters djup! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer