Jiggfiske med abborre och gös!

Nyligen hade jag en guidning efter abborre och gös, och bra gick det! Vi drog både abborre och gös via vertikalfiske, och bästa fisk drog kunden från djupet via en Storm Spike Tail!

20160821_104806-rpgNyligen hade jag lite gäster i Silver Eaglebåten på abborre och gösfiske, vilket blev lyckat trots en del regn i luften! Vi hittade mest fisk på 9-12 meters djup via Humminbird plottern, varav en hel del fisk var lite finare. Bäst/mest fisk hittade vi som vanligt vi vertikalfiske, men vi drog även abborre via jiggarna som vi kastade ut. En jigg som kändes extra het var en 5 tum Storm Spike Tail i färgen ”LA”, men även färgkoden ”SO” kändes riktigt trevlig! Abborrarna jagade vi via Storm Hypno Grub som har visat sig vara en bra jigg efter abborre med dess mjuka stjärt! Mer fiskerapporter kommer snart! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer