En idiots bekännelse

Då var det dags att idiotförklara sig själv offentligt. Fisketsuget var kraftigt och jag tänkte passa på att testa min nya flytring i den lilla lokala gäddgölen. Halvstressade drog jag mot sjön för ett par timmars dängande. Efter att blåst upp ringen riggat spöt. Var det bara att knalla ner till badplatsen. Jag noterar att det ligger lite is vid bryggan. Lite is har aldrig stoppat mig förrut! Sitter i ringen som för övrigt flöt som en kork och sparkar för allt jag är värd. Efter någon minut kommer blodsmaken i munnen andningsfrekvensen är hög. Jag har tagit min ca tre meter framåt! Va i helv… jag ökar sparkandet, jag tar i för allt jag är värd. Tankarna faller tillbaka på matcher man gått på de internationella Taekwon-Do arenorna runt om i världen. Finns ingen match på EM eller VM som varit så här intensiv och hård! Efter ca två ronder dvs 2x2minuter har jag kommit 5 meter ut från stranden. Jag tar upp en isbit och slungar den med all kraft har ut i sjön. Isbiten ramlar ner ca 25m längre ut, på isen… jag inser NU att sjön är totalt igenfrusen!

Comments

Kommentarer