Bra jiggfiske, Storm är het!

”Nyligen” hade jag ett kul abborrefiske inbokat, och bra gick det! Vi drog en jäkla massa abborrar, men även ett gäng gäddor, några gösar & en brax via Storms fina jiggar!

20160930_15290420160930_105713Nyligen hade jag en fiskeguidning med tre herrar efter framförallt abborre, men som vanligt så kunde inte gäddorna låta våra jiggar vara ifred! Vädret var kanon, bra väder med högtryck är alltid en ”garanti” för att fisken är i stöten (ingen regel utan undantag dock)! Den här dagen var abborren riktigt hungriga då de nappade som galningar som väntat, men det blev som sagt även ett gäng mindre gäddor, två gösar samt en brax som hade huggit Stormjiggarna fint! Vi hade bäst fiske på ganska grunt vatten (1,5 – 4 meter), men vi fick även fisk ända ner till ca 8-9 meters djup. Jiggarna som var hetast var Storms 3″ Hypno Grub i färgkoden GS och PMSD, men samtidigt verkade inte färgerna vara så jätteviktiga just den här fiskedagen upplevde vi! Dock fiskade Hypno Grub bäst med sin mjuka stjärt, och generellt körde vi ganska lätta jiggskallar mellan 10-15 gram. När vi fiskade som djupast laddade vi på med 20 grams skallar vilket räcker gott med tunn flätlina! Mer fiskerapporter är på gång, jag återkommer! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer