Fin gäddmadam på guidning!

Nyligen hade jag tre herrar i båten på gäddfiske, och bra gick det! Personbästa blev det, men även ca 15 talet gäddor utöver denna! Storm Seeker Shad gav dagens bästa fisk…

20161030_131740-rpgNyligen hade jag tre herrar i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vädret var fint, en skön höstdag med mycket sol och svaga nordan vindar. Sol och nordan är inte favoriten på sent höstfiske, men gäddorna nappade bra ändå när man väl hittade dom! Vi fick dock kämpa för varje fisk i början av dagen (framförallt före lunch), men på ett ställe i ”heta grytan” så nappade det klart bättre då vi fick fisk åt alla håll som vi kastade åt, även dubbelhugg! Vi provade det mesta, men bäst fiske hade vi på Seeker Shad jiggen som även gav dagens fina fisk vilket även blev ett personbästa (se bild)! Storm RIP Curly Tail är en ganska ”ny” favorit för min del, men den här dagen ville dom bara ha en liten ”snickers” (Seeker Shad)! Man skulle kunna säga att vi fiskade på tre olika typer av platser, och ett var djupfiske, vassfiske samt platåfiske under dagen. Dagens fisk tog utanför en udde där vattendjupet bör ha legat på dryga fyra meter djupt vatten! Jag hade samma kunder i även slutet av mars i år och då fick vi 24 st gäddor, idag fick vi nöja oss med dryga 15 fisk men samtidigt blev det en större (urstark) madam landad den här dagen vilket var mycket trevligt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer