Fina gäddor för Charlie!

Nyligen hade jag en guidning med sikte på lite större fisk, och bra gick det! kunden ville inte fiska ”snipor”, utan jaga på lite bättre fisk. Stormjiggarna fiskade bäst…

20161018_16271620161018_121818

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyligen hade jag en gäddfiskekörning med sikte på lite bättre fisk, och bra gick det! Fisket var allmänt trögt för alla som vi pratade med under dagen, vilket även vi kände av! Nu siktade vi inte på mängd den här dagen utan på lite större fisk både på djupet, men även på grunt fiske. Den djupaste större gäddan tog på ca 9 meters djup, men vi fick även flera andra gäddor från det djupet! Bäst fiske hade vi dock på 2-3 meters djup där vi hittade de klart flesta gäddorna. Beten som rockade var min gamla gäddfavorit, Storm Seeker Shad (”Säker Shad” om jag får säga det själv) vilket alltid är ett säkert kort på gädda oavsett årstid. Den ”djupare” och lite större gäddan tog vi med RIP Curly Tail jiggen (den nya lite mindre RIP Curly storleken på ca 17 cm (utsträckt), vilken är en grymt trevlig jigg vill jag absolut påstå)! Intressant var att flera av gäddorna hade iglar på sig, vilket är ett säkert tecken på att dom tjurar på botten! Den kalla nordanvinden påverkade troligen fisken, men även nattfrosten som oftast inte är en favorit! Totalt blev det ca 15 gäddor landade, varav dom tre största är på bild! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer