Fortsatt bra abborrfiske!

Nyligen körde vi en mix av gäddfiske och abborrefiske, och bäst gick abborrefisket! Vi drog mycket abborre via Stormjiggarna (både abborrar och gäddor blev det)!

20161015_161744

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyligen hade jag fyra herrar i Silver Eaglebåten på abborre och gäddfiske, och bra gick det! Dock gick gäddfisket lite sämre då vi fick kämpa för varje fisk, men abborrarna nappade dock bra när vi väl hittade dom! Gästerna var enligt dom själva rena nybörjare, men bra fiskade dom sen när dom väl fått in fisketekniken, mothuggen osv kände jag! Killarna har fiskat tidigare, men fick aldrig fisk (förr) och undrade om det bara är en myt att det simmar fiskar i sjön (enl dem själva)! På en fläck nappade det ganska mycket för oss den här dagen nu, men även flera gäddor (dubbelhugg etc). Bäst fiske hade vi med Storms Hypno Grub som vi fiskade ganska långsamt in till båten med en lätt jiggskalle på 10 gr! Förutom gäddorna och dom ordinära abborrarna så kom det upp en lite större ”abborremadam”, vilket var trevligt (se bild)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer