Hårda hugg på RIP Curly Tail!

Nyligen var jag ute på ett gäddfiske i Quintrexbåten, och bra gick det! Vi provade olika beten, men grunt fiske med RIP Curly Tail gav dom hårdaste huggen den här dagen!

20161013_152519-beskard

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyligen var jag ute med min bror på ett gäddfiske, och bra gick det! Vi började med ett djupt fiske där jag vet att fisken samlas upp på hösten, men trots hårt nötande så hade vi inte ett enda pet där på alla våra beten. Ett taktikbyte var på plats, och när vi körde grunt fiske istället så lossnade fisket för oss. Peter var het och drog flera på raken, men även jag drog fisk såklart. Bäst fiske hade vi med Blue Fox skeddragen (Peter körde skeddrag), och själv körde jag RIP Curly Tail som gav dom hårdaste huggen. Då det var en vardag så blev det inte en så lång dag (skolhämtning väntade), men det blev i varje fall ett gäng gäddor landade, och allt på grunt vatten! K<span class=”text_exposed_show”>änn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer