In i mörkret!

En kort kvällstur visade att laken verkligen har kommit igång nu, så greppa prylarna och ge er iväg ut på detta spännande fiske !

Det var några veckor sedan jag gjorde ett besök på isen för lakfiske, visserligen behagade några fiskar nappa då oxå men det känndes att jag var lite tidigt ute.

Nyfikenheten tog överhand och de få norsarna som var kvar i frysen slängdes snabbt ned i ryggsäcken för en kort tur för att kontrollera läget på lakstället. Blänket hade knappt nuddat botten innan de karakteristiska stötarna indikerade att laken var på plats, nu var dom betydligt rundare om buken och även några honor hade anlänt.

En vacker fisk som passerade trekilosstrecket blev kvällens största då jag blev tvungen att sluta när betet tog slut, några spännande veckor återstår nu på platsen när laken är på besök. Återkommer snart igen med rader.

Syns!

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide