Drömfiske två supersizegösar var av en över 11kg

Jag hade ett drömfiske i går jag hade egentligen inte tänkt att fiska nått skulle bara testa en ny årtull jag gjort till kajaken. Så jag åkte ut till en vik som det inte blåste så mycket för att testa årtullen och jag brukar aldrig ha nått bra fiske där men när jag kom ut på ca 8 till 9 meters djup så ser jag ett jättefint eko ca 5 meter ner. Jag släpper ner en storm jigg joker vert 6″ och efter nån minut så simmar hon upp och tar jiggen och upp kommer en jättefin gös. Jag missbedömde storleken lite på gösen trodde inte att hon var så stor som hon var så man blev lite paff när hon kom upp, vikten var mellan 11,3kg och 11,5kg och var 93cm lång. Efter det så trampade jag iväg till ett ställe som brukar ge fin fisk jag körde ett par timmar där utan resultat, så jag trampade tillbaka dit jag började. Jag fick en fin gös till direkt på ca 7kg och 90cm lång och lyckades att få upp 7st totalt denna eftermiddag över 6 kg på en fläck på ett par hundra kvadratmeter. Tyvärr så tappade jag en riktigt fin fisk sista släppet. Jag höll nog på ca 20minuter med att övertyga henne att hugga på min jigg, och man blir lite förvånad när hon sen går upp och tar jiggen efter så lång tid, tyvärr så var hon bara med en meter upp tror aldrig hon högg om kroken hon var nog bara sur på mig att jag störde henne. Jag testade lite olika jiggar idag men klart bäst idag var STORMS joker vert 6″.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander