Bra gäddfiske, fina fiskar upp!

Nyligen hade jag en guidning på gädda, och bra gick det! Vi drog en drös gäddor, och flera finare madamer blev det även landade i min båt! Storms jiggar fiskade som vanligt bra…

Nyligen hade jag ett kul kundevent med folk från byggbranschen i båtarna (jag hade även bokat in en guidebåt till då de var sex man totalt). Fisket gick först lite trögt fram till lunch, men sen lossnade det för oss då vi drog ganska bra med fisk i min båt, och flera större dessutom. Vädret var helt ok fram till lunch, men sen blev det ett brutalt blåsigt väder (bland det värsta jag varit med om, vilket även kollegan herr Nordin skrev under på). Vågorna var höga, och samtidigt var sjön enormt krabb så vi tvingades fiska på platser där vi hade lite lite lä vilket underlättade lite. Bäst fiskade som vanligt Storms jiggar, varav vi drog fisk på Seeker Shad, Split Tail (en het jigg kan jag lova), samt suveräna Storm RIP Curly Tail som vi fiskade långsamt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens,  sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer