Högtryck på abborre!

Trots att vi är i mitten av maj så har värmen slagit till ordentligt och kvicksilvret ligger just nu i Örebro på 27 grader. Högsommarvärmen är redan här och satt rejäl fart på abborrarna som mer än gärna slänger sig över en snabbt ”injerkad” Rapala Shadow Rap. 

För ett par dagar sedan hade jag Mikko Seppänen på besök i Örebro för lite studiofotografering. Efter att vi var klara så tog vi en tur till min favoritsjö för abborre. Redan på första kastet så vrålar Mikko till.. Kolla in vilken följare!! Efter wobblern (Shadow Rap) följer en rejäl borre men den hugger inte utan vänder vid båtkanten och simmar ner i djupet igen. Men det tar inte många kast innan Mikko krokar en ny fin borre, dock så va den här några sizer mindre än den fösta som bara följde efter men ändå väger den kilot. Även jag slänger på en Shadow Rap då den nya Shadvarianten. Ett par kast så smäller det även på en fin borre för mig. Så fortsätter kvällen med några fina abborrar men när smågäddorna blandar sig så slutar abborren att hugga. Fortsätter värmen några dagar till så kan det vara läge att börja popperfiska

Tack Mikko för en kul kväll på sjön och tänk på att jag har måååånga bilder från fotograferingen som är rätt roliga. 

<’)))))><

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström