STORM 360 GT LEVERERAR!

Då var jag hemma igen efter att ha testat Storms nya bete 360GT searchbait. Började fisket i lite mer strömmande vatten bakom stenar och lite olika poler. Det kändes trögt och med nordanvinden i ansiktet var förhoppningarna nere i stövlarna. 

Jag flyttade mig till ett stort sel och började jiggfiska hem 360in. Vevstopp och studsar efter botten om och om igen…. pang! Ylade till i rullen och innan jag hann reagera så var det slaklina. Nytt kast och samma studsande efter botten med ca 2m mellanrum. Pang hugg igen, nu var jag med i matchen och kan nita min första öring på det nya Betet Storm 360GT! En fin fisk nånstans över 50cm. För detta vatten en riktigt fin öring! Efterföljande fiske var helt ok med ett par fiskar strax under kilot och en topp på nästan 60cm! Inga monster men riktigt bra snitt med tanke på att de största fiskarna jag fått just här är 62 resp 63cm. Nu får denna vinter ge sig så man kommer ut med båten till de heta ställena! 

Är det nångång ni ska ut och fiska här i mina trakter så är det under första värmeböljan efter att isen gått! 
Mvh Ingemar 

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson