Bra fiske, hade gett en bra placering om….

”Nyligen” hade jag en kul fiskeguidning med två bröder och deras far! Samtidigt som ”Kingen” gick (en större fisketävling), så drog vi 20 godkända ”tävlingsfiskar” och missade även en hel del fisk! Många båtar bommade samtidigt helt…

Hej, mycket fiske och annat nu! Nyligen hade jag en kul fiskeguidning som hade gett oss en riktigt bra placering om vi deltagit i fisketävlingen som samtidigt pågick! Vi drog en drös med s.k ”godkända gäddor”, och landade samtidigt 20 st godkända ”tävlingsfiskar” med våra fina Stormjiggar (8 st gäddor över 85 cm, även +90 cm samt småttingar också). Bäst fiskade vi med mjuka beten (jiggar), och några beten stack ut lite extra under dagen som tex Split Tail och Seeker Shad jiggarna från Storm (men även X Rap Jointed Shad från Rapala kändes het). Vi var ganska aktiva och hann vi med 4 st helt olika fiskeplatser under dagen som alla gav bra med hugg eller fisk trots en ”lång” och skön Muurikka-lunch på stranden för oss. En sak som var lite ”intressant” var att vissa tävlande var lite väl närgångna (de kom väldigt nära oss) då vi fiskade på ett av fiskeställena, och utan att anstränga oss så hade vi lätt kunnat kasta långt förbi dom när vi fiskade på en plats (jag vet vilka)! Vid rampen så träffade jag dessutom ett par andra killar från Södertälje som också haft bra fiske på en annan plats, och även dom blev i princip omringade av tävlande gäddfiskare i en vik vilket inte uppskattades alls! Vi hade hur som helst en ganska blåsig och byig fiskedag, och i princip samtliga gäddor hade mycket mask utanpå kroppen då de gärna trycker på botten under våren i vikarna. Dessutom hade dom flesta gäddorna inte kommit igång med leken ännu, men nu är den dock över! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer