Rapala på lyckat Rapalafiske!!

Nyligen hade jag en guidning med Rapalafolket ombord med sikte på gädda, och bra gick det! Vi testade olika superfina nyheter, och utan tvekan pratar vi om grymt trevliga och effektiva beten!!

Nyligen hade jag en guidning med Rapalas VD:n Jari Kokkonen samt Rapalas superduktiga betesutvecklare i båten, och bra gick det! Vi körde med framförallt tre olika nyheter som gästerna nyligen tagit fram, och riktigt fina beten var det (och effektiva)! Speciellt ett bete var lite annorlunda (lite nytänk vill jag påstå), men jag kan inte gå in på mer detaljer såklart ännu! ”Nytänk-betet” var det betet som jag själv drog mest fisk på, men först efter att jag knäckte koden hur man ska fiska betet! Nytänk-betet kommer leverera mycket är jag bombsäker på, och detta speciellt när vattentempen gått upp känner jag! Flera av gäddorna var romstinna (aningen köldstela), men de tog mycket bra på detta betet ändå trots att man egentligen vill fiska sakta då! Vi växlade mellan olika beten för att jämföra resultatet, och två beten som jag gillar mycket är Rapala X-Rap Jointed Shad samt Storm Seeker Shad vilka fick en del tid i vattnet men just den här dagen kändes faktiskt nyheterna hetast! Vissa beten hade ett bra ”häng”, vissa sjunk snabbare men alla nyheterna gav bra med hugg/fisk vilket var jättekul! Gästerna gav mer tid på dom andra nyheterna, och även dom beterna fiskade/levererade riktigt bra! Totalt blev det 38 gäddor landade (vi missade även en drös gäddor), med flera godkända! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer