Stora gösar var på hugget!

Igår kväll trollade jag gös några timmar.När jag riggar spöna till gösfisket använder jag 1 meter Sufix Invisiline Fluocarbon tafs 0,40 mm. Med en sådan tafs får man en wobbler som går bättre i vattnet  plus att fisken inte ser tafsen, gösarna är känsliga fiskar ibland. Fisket började med några mindre  gäddor och abborrar. Nästa hugg kändes bättre nu var det en gös som tagit en Rapala Husky Scatter i färg SSH. Den tog i ytan med ett sänke 30 gr, 10 meter före wobbblern. Jag hittade en fin djupkant där det gick från 16 – 9 meter, jag följde kanten med djupriggen. Efter en liten stund dök en bra båge upp på ekolodet några sekunder senare tog nästa gös, den tog en Rapala Husky Scatter i klassiska färgen P (abborren) nya Scatter Husky 13 cm är en gösmagnet som är lättfiskad och farttålig. Ut och fiska gös nu dom är på bra napphumör. Fiskehälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren