Abborre, gädda och gös på Gomoku Spin 10!

Nyligen var jag ute med min bror på lite ”blandfiske”, och bra gick det! Jag gillar att testa olika saker och ett litet bete spöade allt den här dagen, dvs Gomoku Spin 10!

Nyligen tog jag och min bror ett kul fiske på sjön, och bra gick det! Vi körde ett ”mixfiske” med dom lite lättare spöna/betena, och bra med fisk blev det när vi testade olika beten! Ett bete som jag tidigare testat utan några stora framgångar fiskade just den här dagen klart bäst då dom var som galna efter det lilla men tunga Storm Gomoku Spin 10 betet! Den är bara 5 cm lång, och väger 10 gram men lockar riktigt bra vissa dagar uppenbarligen då dom högg som galningar nu! Möjligen hamnade vi mitt i abborreleken och att skeden retade dom lite extra, men det blev även några gäddor och en gös på den lilla retstickan så helt klart var den intressant! Vi hittade fisken från 2 till 10 meters djup, och bäst fiske hade vi nog på 3-5 meters djup då det var stora stim med abborre där! Ska bli riktigt kul att provfiska Gomuku Spin 10 mer och i andra förhållanden och förutsättningar senare känner jag (bör funka på öring, regnbåge etc också), rapporter kommer! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer