Gädda, gös och abborre på lätt spö!

Nyligen körde jag ett ”mixfiske” med min bror, och bra gick det! Vi körde framförallt lite lättare fiske med småbeten, vilket gav resultat med bla Rapala Rippin Rap i FT färgen!

Nyligen blev det en kortare fisketur på sjön med min bror, och bra gick det! Vädret var fint men aningen blåsigt vilket dock inte påverkade oss nämnvärt mycket! Vi fick både abborre, gädda och gös på våra lättare beten, och då jag som sagt gillar att testa olika beten i olika förhållanden så åkte en massa olika beten med i båten den här fiskedagen! Dessutom var jag nu lite inspirerad av den gigantiska monsterabborren på brutala 61,5 cm som nån duktig kille i Norrland nyligen fick på en Rapala Rippin Rap (färg HSD), så nu fick detta betet lite extra tid i vattnet. Betesvalet gav resultat, och trots att jag provade fler olika färger på Rippin Rap så ville dom framförallt ha den i färgen FT den här dagen (”Fire Tiger”)! Det blev gös, abborre och gädda landat, och bäst fiske hade vi på ca 2-3 meters djup! Rippin Rap är ett kul bete, men jag vill samtidigt tipsa om Storm Arashi Vibe som är 7 cm lång och väger 16 gram vilket är ett liknande bete med många heta färger! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer