Fina gäddor i blåsten!

Nyligen hade jag ett kul gäddfiske i båten, och bra gick det! Vi provade gädda på både nya och gamla fiskeplatser, och det blev även flera gäddor landade lite överallt var för oss!Nyligen hade jag ett kul gäddfiske i Quintrexbåten, och bra gick det! Vädret var jättefint, men grymt blåsigt (det syns dock inte på bilderna)! Då vi hade en så pass tuff sjö så kunde vi heller inte alls fiska vart vi ville vilket resulterade i att vi fick koncentrera oss på läkanterna, och även fiska på några helt nya ställen för mig. Jag har dock fiskat i området tidigare men nu blev det till att utforska nya platser vilket såklart alltid är bra då man vill återkomma nästa gång. Gäddorna var ganska tjuriga under dagen, så vi fick verkligen kämpa för varje fisk och på många fina platser så var det hopplöst tomt på napp trots att det var grymt fina platser som levererat förr, och på andra ställen hittade vi flera gäddor ihopklumpade istället! Totalt blev det 11 gäddor landade samt även ett gäng missade fiskar under dagen. En av gäddorna var klart större än dom andra, och den blev även ”dagens fisk” (se översta bilden)! Vi provade både på grunt och djupt vatten, men bäst fiske hade vi nog på ganska grunt vatten trots att det fanns mycket betesfisk på lite djupare vatten! Det blev även provat en massa olika beten under fiskedagen, men kanske att Seeker Shad kändes hetast vill jag nog påstå!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer