Kanonfiske med grabbarna!

I måndags var Magnus Bengtsson från Malung på besök i Nora. Han hade med sin son Max. Vi hade planerat en fiskedag på Norasjön med grabbarna. Jag tog med Elvis sen mötte vi upp på strandpromenaden i Nora för sjösättning av båten. På förmiddagen trollingfiskade. Fiskarna nappade riktigt bra både i ytan och på djupriggarna. Största fisken drillade Max fint in till båten, en fin gädda på 3,6 kg som gav han ett nytt (PB) grattis. Även gösarna var på bra humör så grabbarna hade fullt upp med att drilla fisk. Mitt på dagen bröt vi för lunchpaus, korvgrillning på Alntorpsö, det smakade bra. Efter lunchen blev det jiggfiske runt dom olika risvasarna fiskeklubben placerat ut i sjön. Vi fick flera fina fiskar även på jigg, Magnus drog en fin borre som gav han nytt (PB) grattis. Jag studsade min jigg efter en djupkant när det blev tvärstumt i spöet. Efter en häftig fight på lättutrustning landade även jag ett nytt (PB) gädda 121cm 11,8 kg. Tack grabbar för en kanondag på sjön. Fiskehälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren