Gösar, abborrar och gäddor på guidning!

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning med Adam och gänget, och bra gick det! Vi drog gäddor, abborrar och gösar med Stormjiggarna – på både grunt och djupt vatten..

Nyligen hade jag en trevlig fiskedag på sjön med stammisarna Adam R och gänget, och bra gick det! Vi körde en mix av gädda och gösfiske under fiskedagen beroende på vilka fiskeplatser som vi passerade! Gäddorna tog  vi på lite grundare vatten, medans gösen hittade vi på lite ”djupare” vatten när vi vertikalfiskade gösen efter botten (ca 6-7 meters djup efter branterna)! Vi fick både gädda, abborre och gös på båda metoderna, men dom stora gäddmadammerna ville inte riktigt vara med den här fiskedagen då vi körde mest efter just gädda! Det blev en drös gäddor landade, samt även 3-4 gösar och några abborrar när vi provade ett sådant ställe på vägen hemåt. Adam var het som vanligt och drog flest fiskar av alla arterna, men å andra sidan brukar han alltid vara het på mina guidningar! Adam har nu fiskat med mig i 10 år nu som kund, och har dragit en massa olika arter genom åren, även flera aspar på både riktat fiske och som rena bonusfiskar! Bäst fiskade vi idag med en långsamt infiskad Storm RIP Curly Tail när vi körde efter gädda, och på vertikalfisket fiskade vi bäst på en Storm Superu Shad 5″ i färgen JM! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer