Gädda, gös och abborre med barn!

Nyligen hade jag en guidning med en far och två barn, och bra gick det! Vi siktade på abborre, gädda och gös (enl önskemål), och fick även alla tre arterna…

Nyligen hade jag en guidning med en far och hans två barn, och bra gick det! Vi började med jiggfiske efter abborre, och bra gick det! Abborrarna nappade på bra när man väl hittade dom, och sen gick vi över på spinnfiske efter gädda, och även den landade vi ganska snabbt (3:e kastet)! Efter den bokade gäddan så vertikalfiskade vi gös på djupare vatten, och ganska snabbt fick vi även smågös som fick gå tillbaka (C&R på all fisk). Abborrarna var roligast enligt ungarna, så vi avslutade sedan fiskedagen med ännu mer abborrefiske, vilket gick bra återigen för oss! Bäst abborrefiske hade vi på 4-8 meters djup, men det blev även abborre neråt 9-10 meters djup. Gäddan tog vi via spinnfiske på grunt vatten nära sjögräset. Gösen fick vi sen på ca 10 meters djup via vertikalfiske, men man hittar dom ofta grundare nu på sommaren också! Utöver alla landade fiskarna så tappade vi en drös fiskar som nappade dåligt, eller som lossnade efter ett tag vid löslina, så hyfsat många napp hade vi! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer