Mer gös via Rapala Tail Dancer!

Nyligen tog jag ett kvällspass efter gös med min bror, och bra gick det! Även den här kvällen började ”trögt”, men sen lossnade fisket då vi hittade huggvilliga fiskar!

Nyligen tog jag ett gösfiske med min bror Peter, men den här gången fiskade vi i ”nya” fiskevatten långt bort från tidigare fiskeplatser där det nappat bra! Även den här kvällen började fisket ganska segt, men sen lossnade fisket för oss då det blev mörkt! Vi fick fisken på ca 4-6 meters djup, och bästa betet var en Rapala Tail Dancer i en skrikig färg! Tail Dancer, Super Shad Rap, X-Rap Jointed Shad etc är några heta beten om ni är sugna på att trolla gös, för att nämna några bra beten! Intressant var att vi hittade gösen nära stora stim av betesfisk, och ur munnen kom det även ut en löja när vi landade en fisk! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! ?

Comments

Kommentarer