Med i matchen!

Första dagen är över och jag kan lägga en sektionseger till protokollet, men det hela avgjordes inte förrän jag håvade min sista braxen när åtta minuter återstod!

Dagens fångst.

När jag drog nummer 23 ur lottpåsen kännde jag att det här kan bli en lyckad dag, långt mellan gångerna man drar den plats man önskar. Nu är ju ingenting avgjort i förväg utan vi måste fiska om saken oxå.

Det blev en hård kamp mot min Norska granne som spurtade på bra när jag fick en svacka i mitt fiske, och som sagt så var det mitt sista napp som avgjorde.

Tid för lottning.

Det blev matchmete (kastmete) som gav de flesta fiskarna och kombon Aernos Speedmaster 420 med Aero 4000FA Match gjorde ett bra jobb som vanligt.

Som läget är nu så är vi alltså fyra stycken som har placeringssiffra ett då det var fyra sektioner, så nu gäller det att bita ihop i morgon.

Detta vatten är en utmaning och speciellt andra dagen då det i regel är bättre fiske eftersom mäsket lockar in ny fisk på området. Hoppas på lite flyt att man hamnar i ett område med aktiv fisk att jobba med.

Hörs!

 

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide