In i bubblan!

Nej, jag har inte trillat av pinnen. Däremot har jag ingenting att skryta om i mina halvhjärtade försök på vad jag tycker större firrar att visa upp. Bara krypa till korset och erkänna att bättre tider kommer!

Men kommande helg skall jag faktiskt tävla i Internationellt Mete, förberedelserna tar upp mycket tid just nu. Tackel, tafsar och taktiska planer avverkas i kontoret, Orsa Match Open står på agendan!

Denna tävling är på min hemmaplan, ja faktiskt på det vatten som min farfar en gång i tiden lärde mig allt om angelfiske och andra metoder som man idag inte törs nämna. Tävlingen är just nu en av de största öppna mästerskap som arrangeras och hör vimmlar det av mästare från större arrangemang. Konkurrensen är benhård och stor prestige råder, en större summa slantar och pokal samt bad i Lillån får segraren stå ut med.

SMÅ grejor gäller!

Här gäller flöten som bär 0,2-1 gr, linor på 0,08-0,12 mm och krokstorlekar 20-14! Och visst får man upp stora firrar även på dessa prylar.

Typisk Lillåbraxen, fångad av min dotter.

Tänker inte orda så mycket mer om detaljer angående detta, men ni som vill hänga på hur det går får läsa bloggen under helgen. Nu ska jag trimma lottarmen och be till braxgudarna!

Hörs!

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide