Nära skjuter man ingen hare!

Tyvärr blir det ingen bild på min fångst från den avgörande tävlingen på Orsa Match Open, de ansvariga för invägningen hade redan returnerat den innan jag kopplade. Men en riktigt häftig dag blev det!

Ur lottpåsen kom nummer 5 fram, här blev man trea dagen före och fisket var väldigt svårt. Inte nog med det, på min sektion var vi tre av fyra med ettor i bagaget!

Laddat och klart!

Det började allt annat än bra för mig med en knäckt tafs på en stor braxen och ytterligare en tappad på kastspöplatsen, då simmade bara ett tjugotal mindre mörtar i mitt fångstnät. På plats 3 satt Niklas Strengelsrud från Norge och hade redan ett flertal braxen i nätet, jag lyckades i varje fall håva en bättre men fick aldrig fart på dom. Det fanns tydligen inga större mängder i min närhet.

När halva tiden gått var det i princip klart att Niklas skulle lägga ytterligare en sektionseger till gårdagen, för min del gällde det att bevaka andraplatsen. Detta gick vägen för mig och det blev 1+2, Niklas fiskade mycket bra skicklig som han är och var överlägsen på sektionen. Bra gjort att förvalta ett stort stim på platsen och hålla dom intresserade hela tävlingstiden.

Bara att gratulera.

En rejäl näve grattis till killen som är definitivt en av dom i Norden som satsar hårdast på sporten satt naturligtvis på plats, bara sikta in sig på nästa tillfälle och göra det bättre själv då.

Nu räckte mina placeringar till en sammanlagd bronsplats vilket jag är grymt nöjd med, speciellt då träningsmängden är minimal nu för tiden.

Det blir någon enstaka mer tävling för mig framöver, men gädda och öring modell större hägrar där ute och dom skall absolut inte få känna sig säkra.

Syns!

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide