R.I.P Shad Curly Tail

Sitter och riggar beten inför helgens interntävling. Vi är några grabbar och jag som är gubben i gänget som skall ses och köra en interntävling där den som fångar dom 5 längsta gäddorna plus 3 abborrar ( längden gånger 2,2) vinner!(Catch and release) Priset är inget annat än äran men den kommer man långt på i vår chatgrupp på massanger!  Lagen lottade vi så nu må bästa lag vinna! Jag hamnade med duktige Casper så det känns grymt bra och vi går givetvis för segern!  

Har precis riggat några R.I.P Shad Curly Tails i grymt heta färger som jag hoppas kommer fälla avgörandet i helgen. Det väntas bli växlande molnighet så lite glitter i jiggarna kommer göra susen! 

Just R.I.P Shad Curly Tail 20cm med Multi Depth Screw System är min absoluta favorit! Gången är förförisk med riktigt grym bellyflash. Den är lagom stor när det kommer till att fånga så många tävlingsgäddor som möjligt och som jag fått erfara så gillar även SuperSize gäddor betet!  Ett riktigt kanonbete som funkar i alla lägen och med MDSS bestämmer du själv hur djup du vill att den ska gå! 

Hur det går i tävlingen återkommer jag med efter helgen! 

(Bild på mitt PB sedan tidigare som tog på en R.I.P Shad Curly Tail 20cm) 

Skitfiske! 

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids