RegMörtar och hungriga abborrar! 

Fisket efter abborre har varit sanslöst bra senaste tiden. Mörten var packad i ett stort Stim i den lilla sjön och abborrarna attackerade från alla håll. Fina abborrar högg stenhårt på Storm 360GT tru blue och röd/vit. Det roligaste var att mörten också tog dessa superbeten! Toppmörtarna på 800gram och 1000gram kom upp mot slutet och tyvärr hade vi slut batteri och en vattenskadad telefon. Här finns gott om stor mört så vi tar dom en annan gång igen. 

Vi fick iaf lite fina bilder och hade en sjukt trevlig dag på sjön! 

Vill du ha en stark lina som kastar långt, är tyst, len och dessutom väldigt rund så kolla in Sufix Pro8. Jag kör just nu 0,27 på min Ultegra 2500. Kanske låter overkill med 22kg i brottstycka men jag föredrar lite kraftigare prylar! Vill du att linan ska skära bättre i vattnet så kan du gå ner betydligt i dimension ex 0,15 som ändå håller 10,2kg. 

Anledningen till att jag kör grov dimension på pro 8 är att jag får en attacktivare presentation av beten i strömmande vatten då tjocklek och rundhet hjälper till att få en båge på linan. 

Mvh Ingemar 


Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson