Det ska inte vara lätt! 

Idag har jag tillbringat eftermiddagen på sjön med min son Wilmer och min vän Casper och vi har fiskat abborre.

Varmt och skönt har vi haft det och fikat smakade bra! Zodias spöt låg lika skönt i handen som vanligt! Mycket abborre har vi sett på ekolodets skärm, MEN dom var VÄLDIGT svårflirtade. Men alla fick fisk!

För mig var det en Joker Shad i färgen FG som funkade bäst. Vi fiskade på ”hårdbotten” på 5-9 meter och det enda som funkade var att nästan ”dra” hem jiggen efter botten. 

Det ska inte vara enkelt varje gång för då skulle inte dom riktigt bra turerna vara så fantastiska! Vi hade chansen och vi njöt av det fina vädret! Vi lyckads till slut lura ett tiotal abborrar och 2 gäddor.

Nästa gång tar vi dom stora!

Skitfiske! 

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids