Super Shad Rap är het!

Nyligen tog jag ett kvällsfiske med min bror, och bra gick det! Vi drog ganska många gösar via klassiskt ”bonnatrolling” (med fyra spön), och bäst fiske hade vi ganska sent…

Nyligen tog jag ett kvällsfiske efter gös med min bror Peter, och bra gick det! Vi hade dock en ganska trög start då det vägrade nappa för oss, så vi fiskade oss ”norrut” och där lossnade fisket rejält för oss efter att vi bytt beten flera gånger. Ett tips är att alltid ha koll på hur det blåser och har blåst före ett fiskepass, då man ofta kan gissa sig till åt vilket håll betesfisken (och rovfisken) finns! Vi drog en drös gösar under ”heta timmarna” (det var upp och ner hela tiden med gösar ett tag), och samtidigt var det några vänner till min bror ute men dom bommade helt! Vi körde med fyra spön samtidigt, och bäst fiskade vi med två spön/beten med djupgående wobblers nära båten, och sen hade vi även två spön/beten med längre linor som gick lite grundare. Bäst nappade det på dom grundare spöna laddade med en Rapala Super Shad Rap då gösen verkade gå högt den här kvällen! Super Shad Rap är ett bra bete på det mesta, och själv har jag dragit en Nilabborre på nästan 60 kg på den, och en facebook vän har fått gädda på dryga 18 kg på denna via trolling, och dessutom så gillar gösen också betet! Utöver dom landade gösarna den här fisketuren så tappade/missade vi även en drös gösar, varav Peter tappade en riktigt bra fisk då en av krokarna rätades (troligen ett riktigt bra personbästa)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer