Hösten är på ingång!

Idag var tanken att det skulle bli abborrfiske igen! Men som tur var plockade jag med mig mitt Shimano Technium spinnspö och en låda med R.I.P Shad Curly Tails. 
Fisket bedrevs på friliggande grynnor på 6-10 meters djup i anslutning till djupare vatten. Hittade några abborrstim på ekolodet och släppte ner sänkstenen . Det dröjde inte länge innan det hugger. En stark gädda har fattat tycke för min Joker Shad. Shimano Zodias spöt fick åter bekänna färg!

Släppte i den och det dröjde inte länge innan en ny gädda högg. Dags att byta utrustning! Det blev att ta fram Technium spöt med Calcutta rullen! Betesvalet var redan bestämt då jag bara hade R.I.P Curly Tails med mig. 
Ankrade om och efter en stund högg nästa gädda. En oerhört vacker fisk i god kondition, inte den största men oerhört fin täckning.
Det märks att hösten är på ingång, hungriga och tjocka gäddor som vill bli ännu tjockare! 
Ut och Njut! Skitfiske! 

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids