Stormjiggarna var heta!

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning med tre gäster från Frankrike, och bra gick det! Vi drog abborrar och gäddor både på grunt och djupt vatten, Stormjiggarna var heta…

Nyligen hade jag tre gäster från Frankrike på ett kul gädda och abborrefiske, och bra gick det! Vi växlade mellan spinnfiske efter gädda samt jigg/vertikalfiske efter abborre beroende på vilka platser som vi passerade, och fisk fick vi även lite överallt! Gästerna var inte så vana att fiska, men efter en nybörjarkurs så blev dom faktiskt riktigt bra på att fiska! Flickan ville först inte fiska alls, men sen körde hon på lika hårt som dom andra… om inte hårdare!? Vi drog ett gäng abborrar på flera olika platser, men även flera gäddor som vi tog på grunt vatten! Abborrarna hittade vi på lite djupare vatten mellan 3-10 meters djup, och kanske att ca 6-7 meter gav mest fisk!? Beten som rockade var Rapala X-Rap Jointed Shad, Blue Fox skedarna, Seeker Shad, samt 4″ Spike Tail på en Spinshot krok från VMC tacklad med ett sänke. Förutom att dra en massa fiskar så blev det även bad flera ggr under dagen för gästerna, men själv stannade jag kvar på torra land badkruka som man är! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

 

Comments

Kommentarer