Tävling Noratouren!

  1. Idag var det tävling på sjön Usken, den ligger några mil norr om Nora. Jag och klubbkompisen Andreas Jakobsson ställde upp. Vi tävlar i trollingfiske, där all fisk vi fångar mäts och fotograferas mot måttplanka för att sen släppas tillbaka. Den som får längst mått i cm vinner. Våran första fisk blev en gädda på 95 cm, bra start. Den tog en Scatter Husky 13 cm i färgen rygs. Det som fungerade bäst för oss idag var att 10 meter före wobblern sätta fast ett sänke med gummisnodd ca 40 gr, då fick vi draget att gå på det djupet som gäddorna stog på. Fyra gäddor till som håll tävlingsmåttet kunde vi mäta in. Den största fisken vi fick idag var 99 cm. Våra fiskar räckte till en andra plats i tävlingen. Grattis Team Örebroarna till segern. Fiskehälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren