Abborrfiske är beroendeframkallande!

Abborrfiske är beroendeframkallande!

Idag var tanken att jag skulle spinnfiska gädda men av någon anledning kom mitt drop-shot riggade abborrspö med i båten, kanske för att abborrfiske är beroendeframkallande!

I sjön jag fiskade idag har mycket av bytesfisken samlats i de djupare delarna av sjön och där jagar både gäddor och abborrar.

Väl framme i djuphålan (7-10m) slänger jag ut min drop-shot riggade Makan Minnow och det smäller direkt. En fin abborre på 43cm landas och fotas. Sedan forsatte mindre abborrar hugga frekvent så det var svårt att släppa abborrspöt.
Men sista timmen dängde jag R.I.P Curly Tail och R.I.P Roach. Men gäddorna verkade inte hungriga idag. Men rätt som det är får jag ett slackhugg utan dess like, tyvärr bränner jag gäddan men den lämnade rejäla spår i min R.I.P Curly Tail. Jag vet var den bor och den skall testas fler gånger!
Ut och njut! Hösten är underbar med alla färger och fiskarna är hungriga!

Läs gärna om mitt PB på abborre http://www.rapalaproguide.se/2017/10/abborre-50cm/

Skitfiske! Abborrfiske är beroendeframkallande!Abborrfiske är beroendeframkallande!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids