Stor gädda för sonen!

Efter att ha fiskat dagtid de senaste veckorna och haft väldigt segt fiske, så testade jag och sonen att fiska skymningen i eftermiddags. Det blev jackpott iallafall för Wilmer!
Jag fiskade R.I.P Curly Tail och Wilmer en blyad Storm Seeker Shad Giant Tail. 

Betena togs sakta hem över en djupkant 4-7meter. Till att börja med hände inget. Då upptäckte vi att sambon packat i en banan i matsäcken, en dödssynd om man vill ha fisk. Jag slukade genast bananen och då dröjde det inte länge innan jag får hugg! Men jag missar!
Sen är det Wilmers tur!
-Napp Pappa! Napp!!
Jag ser hans spö buga! Efter en spännande fight kan jag håva en riktigt grov gädda! Den mäter 98cm och väger 6,2kg! 
Sedan var Wilmer nöjd medans jag kastar vidare. Efter ytterligare ett par missade på R.I.P Curly Tail sitter äntligen min också. En liten snipa men en gädda ialf! 

Jag upplever att gäddorna har väldigt markanta huggperioder nu på hösten och i den här sjön verkar skymning vara bästa tiden för tillfället. Sakta hemtagning av tailbeten som Storm Seeker Shad Giant Tail och R.I.P Curly Tail är riktigt hett nu när vattnet är kallt! Alldeles över botten, var melodin idag!  Än ligger inte isen så ut och njut! Skitfiske! 

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids