Trevligt abborrefiske med gäster!

Nyligen hade jag en kul dag på sjön med gäster, och bra gick det! Vi körde bara abborre, och fläckvis nappade det bra via Makan Minnow 3″ Stormjiggarna!

Nyligen hade jag gäster på abborrefiske, och bra gick det! Vi körde vertikalfiske med dropshottacklen, och hade bäst fiske på ca 10 meters djup! Det blev inga stora jättar, men kul ändå när det nappar fisk efter fisk tyckte mina gäster! Alla tre fick mersmak av fisket, och har nu köpt upp egna utrustningar då det var så kul fiske även om herrarna egentligen är ”gäddfreaks” till vardags med stora gäddor i bagaget! Utav tvekan bäst fiskade en Storm Makan Minnow 3″ jigg i färgen LC, men även färgkoden GS fiskade bra den här trevliga fiskedagen! Storleken 3″ är egentligen en ganska liten jigg, men funkar jättebra till det här fisket kan jag lova! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer