Kalasfiske på Stormjiggarna!

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning på abborre & gädda. Abborren var helt klart i stöten, men även gäddan gillade på Stormjiggarna & Rapala Super Shad Rap såklart! 

Nyligen hade jag en skön fiskeguidning på abborre och gädda, och bra gick det! Vi körde mest abborre med jiggarna via Speedmaster jiggspöna, men det blev även lite gäddfiske på grunt vatten också för våran del via Beast Masterspöna! Gäddan hittade vi på ganska grunt vatten, och bäst fiske hade vi på Rapalas suveräna flytande Super Shad Rap som vi vevar ner max 50-100 cm för att sedan göra korta vevtop (så att den nästan bryter ytan), men wobblern bör aldrig bryta ytan och den metoden är riktigt het känner jag! Abborren fick vi sökta först, men sen när vi väl hittat dom via Humminbirds SI (Side Image) så nappade det riktigt bra! Bäst fiske hade vi med Storms Hypno Grub 3″, och samtidigt upplevde vi att färgen inte spelade någon roll då dom högg utan att tveka på Stormjiggarna! Ett tips vid abborrefiske är att lägga ut en eller två markörer en bit upp på branten då fisken står djupare, då kan man fiska effektivt utan att fastna i sjögräs hela tiden vid tex grynnfiske! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer